Onze Behandelmethodes

N

Shockwave

Shockwave therapie is een relatief jonge behandelmethode, in de laatste jaren heeft deze therapie zich snel en succesvol ontwikkeld. Hoewel er nog redelijk wat onduidelijk is over de genezende werking…

N

Bppd (draaiduizeligheid)

BPPD = Benigne paroxysmale positieduizeligheid is de meest voorkomende oorzaak van draaiduizeligheid. Het wordt veel gezien bij mensen boven de 50 jaar, na langdurige bedrust, verkoudheid…

N

Fysiotherapie

Een behandeling voor mensen die vragen of klachten hebben over pijn, verminderde kracht, stijfheid of moeite met bewegen. De problemen kunnen invloed hebben op het dagelijks leven.
N

Triggerpoints

In de volksmond beter bekend als spierknopen, zijn zeer lokale microverkrampingen in spieren. Deze triggerpoints kunnen in alle spieren ontstaan en zitten op vaste plaatsen. Het zijn harde..

N

McKenzie therapie

Ook wel bekend als Mechanical Diagnosis and Treatment is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van fysiotherapie, die wereldwijd bekend is geworden door de goede resultaten bij..

N

Medical Taping

Medical taping is een manier van tapen waarbij de functie van de spier wordt ondersteund. Wij gebruiken CureTape die dezelfde rekbaarheid heeft als de huid waardoor een soort..

N

Mulligan concept

Het Mulligan concept is een combinatie van passieve pijnvrije mobilisaties en actieve oefentherapie. De methode Mulligan gaat er van uit dat er een “sporingsprobleem” is in het gewricht.

N

COPD

COPD is een verzamelnaam voor alle chronische longaandoeningen die zich kenmerken door een vernauwing van de luchtwegen. Fysiotherapie is wetenschappelijk bewezen..

N

Oefentherapie artrose heup/ knie

Artrose ofwel slijtage in het gewricht is een veel voorkomende klacht naarmate men ouder wordt die zich kenmerkt door pijn, stijfheid en een afname van de mobiliteit. Ondanks het feit dat..

Jouw leven in beweging is onze missie.

Ingang voor minder validen aanwezig.

+31 (0)13 543 58 41

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00

info@fysiotherapie-tilburg.nl

Op werkdagen binnen 24u reactie.

Wilhelminapark 140

5041EJ Tilburg, Netherlands

Gratis parkeren

Goirkestraat en Edmond Meeliserf. En op maandagen ook parkeerterrein Museum de Pont.

Afspraak aanvragen

Door op "Aanvraag verzenden" te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring.