Onze Behandelmethodes

N

Shockwave

Shockwave therapie is een relatief jonge behandelmethode, in de laatste jaren heeft deze therapie zich snel en succesvol ontwikkeld. Hoewel er nog redelijk wat onduidelijk is over de genezende werking…

N

Bppd (draaiduizeligheid)

BPPD = Benigne paroxysmale positieduizeligheid is de meest voorkomende oorzaak van draaiduizeligheid. Het wordt veel gezien bij mensen boven de 50 jaar, na langdurige bedrust, verkoudheid…

N

Manuele therapie

Manuele therapie is een 3-jarige master opleiding.  De manueel therapeut specialiseert zich in het opheffen van bewegingsbeperkingen in het lichaam met de zogenoemde manipulaties ofwel “kraken” genoemd

N

Triggerpoints

In de volksmond beter bekend als spierknopen, zijn zeer lokale microverkrampingen in spieren. Deze triggerpoints kunnen in alle spieren ontstaan en zitten op vaste plaatsen. Het zijn harde..

N

McKenzie therapie

Ook wel bekend als Mechanical Diagnosis and Treatment is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van fysiotherapie, die wereldwijd bekend is geworden door de goede resultaten bij..

N

Medical Taping

Medical taping is een manier van tapen waarbij de functie van de spier wordt ondersteund. Wij gebruiken CureTape die dezelfde rekbaarheid heeft als de huid waardoor een soort..

N

Kaak fysiotherapie

Fysiotherapie aan het kaakgewricht kan effectief zijn bij klachten als vermoeidheid van de kaak, pijnklachten in de kaak, krakend of knappend geluid in de kaak, beperkte mondopening of hoofdpijn vanuit het kaakgewricht. 

N

COPD

COPD is een verzamelnaam voor alle chronische longaandoeningen die zich kenmerken door een vernauwing van de luchtwegen. Fysiotherapie is wetenschappelijk bewezen..

N

Dry needling

Dry needling wordt ingezet om triggerpoints te verwijderen in de spieren. Dit wordt gedaan door middel van een naaldje in de spier aan te brengen en geeft vaak direct een afname van pijn.

Jouw leven in beweging is onze missie.

Ingang voor minder validen aanwezig.

+31 (0)13 543 58 41

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00

info@fysiotherapie-tilburg.nl

Op werkdagen binnen 24u reactie.

Wilhelminapark 140

5041EJ Tilburg, Netherlands

Gratis parkeren

Goirkestraat en Edmond Meeliserf. En op maandagen ook parkeerterrein Museum de Pont.

Afspraak aanvragen

Door op "Aanvraag verzenden" te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring.