Etalagebenen – Claudicatio Intermittens

Informatie Voor een professionele etalagebenen behandeling, kan je terecht bij Fysiotherapie Wilhelminapark. Etalagebenen, ook wel claudicatio intermittens genoemd, kenmerken zich door een pijnlijk gevoel in de benen tijdens het lopen. Door een verminderde bloeddoorstroming is er tijdens inspanning een tekort aan zuurstof in de spieren, wat pijn en kramp veroorzaakt in de benen. Door onze deskundige claudicatio intermittens fysiotherapie, verlichten of verhelpen wij je klachten.

Etalagebenen behandeling met looptraining

Looptraining is de beste behandelmethode voor etalagebenen. De resultaten zullen het beste zijn wanneer de oefeningen onder supervisie van een gespecialiseerde fysiotherapeut wordt uitgevoerd. De looptraining is met name gericht op het door de pijn heen lopen om op deze manier de maximale loopafstand toe te laten nemen. Sinds 2017 worden voor patiënten met claudicatio intermittens 37 fysiotherapiebehandelingen met gesuperviseerde looptraining uit de basisverzekering vergoed.

Een persoonlijk behandelplan met diverse therapieën

Wanneer je bij ons langs komt in tilburg voor een etalagebenen behandeling, heb je eerst een intakegesprek met een van onze deskundige fysiotherapeuten. Aan de hand van jouw specifieke klachten en situatie stelt hij of zij samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Naast looptraining, kunnen er ook andere behandelingen in dit plan opgenomen worden. Bewegingstherapie kan bijvoorbeeld een goede aanvulling zijn op looptraining en in bepaalde gevallen kan ook sportfysiotherapie helpen. Tijdens het intakegesprek zal je therapeut precies vertellen welke behandelingen voor jou relevant zijn.

Kom langs in Tilburg voor claudicatio intermittens fysiotherapie

Heb je interesse in onze behandeling van etalagebenen of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 543 58 41. Wil je meteen een afspraak aanvragen voor claudicatio intermittens fysiotherapie? Vul dan het online contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw leven in beweging is onze missie.

Ingang voor minder validen aanwezig.

+31 (0)13 543 58 41

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00

info@fysiotherapie-tilburg.nl

Op werkdagen binnen 24u reactie.

Wilhelminapark 140

5041EJ Tilburg, Netherlands

Gratis parkeren

Goirkestraat en Edmond Meeliserf. En op maandagen ook parkeerterrein Museum de Pont.

Afspraak aanvragen

    Door op "Aanvraag verzenden" te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring.