Oefentherapie in Tilburg

Oefentherapie volgen bij Fysiotherapie Wilhelminapark in Tilburg kan helpen bij verschillende soorten klachten. Het kan bijvoorbeeld helpen bij artrose van je heup of knie, maar ook bij sportblessures of bewegingsproblemen is het toepasbaar. Onze deskundige fysiotherapeuten kunnen je precies vertellen of oefentherapie voor jou relevant is.

Diverse klachten verhelpen of verlichten met oefentherapie in Tilburg

Artrose, oftewel slijtage in het gewricht, is een veel voorkomende klacht naarmate men ouder wordt. Deze slijtage wordt gekenmerkt door pijn, stijfheid en een afname van de mobiliteit. Ondanks het feit dat artrose een degeneratief proces is, heeft onderzoek aangetoond dat er een positief verband bestaat tussen oefentherapie en een kleiner risico op het ontstaan van beperkingen bij volwassenen met artrose van de knie. Een toename van dagelijkse activiteiten, vermindert de kans op beperkingen in het dagelijks leven. Tijdens onze oefentherapie in Tilburg leer je specifieke oefeningen te doen, zodat je gewrichten soepeler blijven en je gemakkelijker kan bewegen. Naast het behandelen van artrose, kunnen deze oefeningen bovendien ook helpen bij:

Maak een afspraak of stel je vragen

Sinds 1 januari 2018 worden de eerste 12 behandelingen oefentherapie bij artrose aan de heup of knie uit de basisverzekering vergoed. De oefentherapie is met name gericht op het verbeteren en behouden van de kracht en mobiliteit rond het gewricht. Heb je interesse in onze oefentherapie in Tilburg of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 543 58 41. Als je meteen een afspraak wilt plannen, kan je dit ook doen via het online contactformulier.

Jouw leven in beweging is onze missie.

Ingang voor minder validen aanwezig.

+31 (0)13 543 58 41

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00

info@fysiotherapie-tilburg.nl

Op werkdagen binnen 24u reactie.

Wilhelminapark 140

5041EJ Tilburg, Netherlands

Gratis parkeren

Goirkestraat en Edmond Meeliserf. En op maandagen ook parkeerterrein Museum de Pont.

Afspraak aanvragen

Door op "Aanvraag verzenden" te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring.