Sportfysio met persoonlijke behandeling in Tilburg

Home » Sportfysio Tilburg
N

Persoonlijk

Wij hebben een persoonlijke aanpak. Uw vraag staat centraal en bepaalt ons plan.

N

Oorzaakgericht

Wij zijn gericht op de oorzaak van het probleem in plaats van de gevolgen.

N

Bijscholing

Door constante bijscholing kunnen wij  de meest relevante zorg bieden.

Ben je op zoek naar sportfysio in Tilburg? Kom dan naar Fysiotherapie Wilhelminapark. Een van onze deskundige fysiotherapeuten onderzoekt je pijnlijke spieren, gewrichten of pezen en stelt in overleg met jou een persoonlijk behandelplan op. Welke therapieën in dit plan worden opgenomen, is afhankelijk van jouw klachten en specifieke situatie. Wij doen onze uiterste best jouw klachten te verhelpen of op zijn minst sterk te verminderen, zodat je snel weer pijnloos kan bewegen en sporten.

Professionele sportfysio in Tilburg

Of je nu fanatiek meerdere keren per week sport, of af en toe de sportschoenen aantrekt, een sportblessure kan iedereen overkomen. Een verzwikking van de enkel kan bijvoorbeeld peesklachten veroorzaken en door de plotselinge draai van de knie kunnen vervelende knieklachten ontstaan. Een blessure kan echter ook ontstaan door langdurig verkeerd bewegen of te zwaar trainen. Wat de oorzaak ervan ook is, het is logisch dat je snel van je blessure af wilt. Maar welke behandeling heb je daarvoor nodig? Wanneer je onze praktijk in Tilburg bezoekt, krijg je een persoonlijk intakegesprek met een van onze professionele sportfysiotherapeuten. Hij of zij zal dan vaststellen welke behandeling voor jou het beste is.

Leer ook om sportblessures voortaan te voorkomen

Wij behandelen niet alleen je pijnlijke spieren, gewrichten of pezen, maar helpen je ook toekomstige blessures te voorkomen. Als onderdeel van onze sportfysio in Tilburg kan je bijvoorbeeld bewegingstherapie volgen. Dan leer je wat een goede houding en motoriek is tijdens het sporten, waardoor valpartijen en overbelasting voorkomen kunnen worden. Wil je een afspraak maken voor sportfysio bij ons in Tilburg? Vul dan het online contactformulier in of bel naar +31 (0)13 543 58 41. Wij helpen je graag.

Afspraak aanvragen

  Door op "Aanvraag verzenden" te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

  Jouw leven in beweging is onze missie.

  Ingang voor minder validen aanwezig.

  +31 (0)13 543 58 41

  Op werkdagen van 08.00 tot 18.00

  info@fysiotherapie-tilburg.nl

  Op werkdagen binnen 24u reactie.

  Wilhelminapark 140

  5041EJ Tilburg, Netherlands

  Gratis parkeren

  Goirkestraat en Edmond Meeliserf. En op maandagen ook parkeerterrein Museum de Pont.